Υλικά
1 κιλό διάφορα χόρτα ( καυκαλίδες, λάπατα, μυρώνια, ζοχιά, σέσκλα κ.α.)
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Λάδι
Αλάτι, πιπέρι
1 κουταλιά ντοματοπελτέ
200-250 γραμμάρια φασόλια
Εκτέλεση: μουλιάζουμε τα φασόλια από το βράδυ τα ξεπλένουμε και τα βράζουμε. Όταν μισοβράσουν τα στραγγίζουμε. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε όλα τα χορταρικά με τα φασόλια και κρεμμύδι, ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, την ντομάτα, λίγο νεράκι και τα αφήνουμε να βράσουν.
1 κιλό διάφορα χόρτα ( καυκαλίδες, λάπατα, μυρώνια, ζοχιά, σέσκλα κ.α.)
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Λάδι
Αλάτι, πιπέρι
1 κουταλιά ντοματοπελτέ
200-
Εκτέλεση: μουλιάζουμε τα φασόλια από το βράδυ τα ξεπλένουμε και τα βράζουμε. Όταν μισοβράσουν τα στραγγίζουμε. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε όλα τα χορταρικά με τα φασόλια και κρεμμύδι, ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, την ντομάτα, λίγο νεράκι και τα αφήνουμε να βράσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου