Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Φιλέτο Σολωμού

ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ (1 ατομο)
1 φιλετο σολωμου 200 γρ.

μαιντανος

δυοσμος

ανηθος

λιγη φρυγανια τριμμενη

10 μλ ελαιολαδο

80 γρ αβραστο κριθαρακι

1 κουταλια σαλτσα πεστο (δες αναρτηση)

1/2 ντοματα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πιπερωνουμε το φιλετο. (Δεν χρησιμοποιουμε αλατι λογο διαιτας)

Ψιλοκοβουμε μαινανο, δυοσμο, ανηθο.

Σπαμε τα φυστικια Αιγινης με το γουδι.

Τα ανακατευουμε ολα με λιγη φρυγανια τριμμενη.

Λαδωνουμε το σολωμο και τον τυλιγουμε με το μιγμα.

Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 20 λεπτα.

Για γαρνιτουρα βραζουμε το κριθαρακι και το ανακατευουμε με τη σαλτσα πεστο.

Στο τελος προσθετουμε κυβακια ντοματας.

"Μαγειρευτηκε" από τον ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ στις 11:16 μ.μ. 2 κριτικες

Κατηγορια ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: