Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΚΑΠΑΡΗ

Κάπαρη

ΚΑΠΑΡΗ

Μαζεύουμε τα τρυφερά βλαστάρια της κά

παρης, τ’ αφήνουμε μια μέρα στον ήλιο να μαραθούν. Μετά τα βάζουμε σ’ ένα

δοχείο με νερό μέχρι ν’ αλλάξουν χρώμα, να ξανθύνουν λίγο. Αυτό μπορεί να

πάρει δύο και τρεις βδομάδες. Μετά τα ξεπλένουμε και τα βάζουμε μέσα σ’ ένα

μίγμα που αποτελείται από 2 μέρη νερό, 1 μέρος ξύδι και αλάτι... κατά βούληση.

Το πότε είναι έτοιμα θα το καταλάβεις με την αλάνθαστη μέθοδο της δοκιμής.

Είναι έτοιμα όταν αρέσει του καθενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: