Υλικά: -6 φλιτζ. αλεύρι -2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ -2 φλιτζ. ζάχαρη -2 φλιτζ. σταφίδες -1 φλιτζ. λάδι -χυμό από 5 πορτοκάλια -2 ποτηράκια του λικέρ κονιάκ -ξύσμα πορτοκαλιού -1 κουταλιά κανελλογαρύφαλλο
Εκτέλεση: -Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C -Κοσκινίζετε το αλεύρι -Προσθέτετε το μπέϊκιν πάουντερ -Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί -Βάζετε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι -Ψήνετε 20-30 λεπτά |
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου