Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Καγιανάς

3 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
4 ντομάτες ψιλοκομμένες
Αλάτι, πιπέρι,
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
4 αυγά “κτυπημένα”

Σε τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι.
Όταν τα κρεμμύδια μαλακώσουν ρίχνουμε την ντομάτα και αφήνουμε να βράσουν.
Όταν μείνουν μόνο "με το λάδι τους", ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι. τη ρίγανη και τα αυγά χτυπημένα.
Όταν ψηθούν και τα αυγά, ο καγιανάς είναι έτοιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: