1 κόκορας γύρω στα 2 κιλά κομμένος σε μερίδες
1 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτέ
1 φλιτζάνι λάδι
1 κρεμμύδι
Αλάτι, πιπέρι
1 κομματάκι κανέλλα και γαρύφαλλο
Μισό πιάτο χυλοπίτες
Εκτέλεση: τσιγαρίζουμε το πουλερικό με το κρεμμύδι, ρίχνουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό, αλάτι , πιπέρι, κανέλλα, γαρύφαλλο, αφού μισοβράσει ρίχνουμε και την ντομάτα. Όταν βράσει και μείνει σχεδόν με τη σάλτσα βγάζουμε το κρέας σε πιατέλα. Συμπληρώνουμε το υπόλοιπο νερό και αφού βράσει ρίχνουμε τις χυλοπίτες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου