Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Μουσταλευριά

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 ποτήρια μούστο
  • 1/2 ποτήρι αλεύρι ή νεσεστέ
  • Σπασμένα καρύδια ή αμύγδαλα όσα θέλετε
  • σησάμι
  • κανέλα
Πώς το κάνουμε:
  1. Βάζουμε το αλεύρι ή το νεσεστέ σε ένα μπολ με λίγο από τον μούστο και το διαλύουμε καλά ώστε να μην έχει σβόλους. Στη συνέχεια το βάζουμε στην κατσαρόλα με τον μούστο και
  2. Ανακατεύουμε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει.
  3. Τέλος προσθέτουμε τα καρύδια  ή τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
  4. Την μοιράζουμε σε πιάτα και ρίχνουμε από πάνω σησάμι και κανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: