Μουσταλευριά
Τι χρειαζόμαστε:
- 2 ποτήρια μούστο
- 1/2 ποτήρι αλεύρι ή νεσεστέ
- Σπασμένα καρύδια ή αμύγδαλα όσα θέλετε
- σησάμι
- κανέλα
Πώς το κάνουμε:
- Βάζουμε το αλεύρι ή το νεσεστέ σε ένα μπολ με λίγο από τον μούστο και το διαλύουμε καλά ώστε να μην έχει σβόλους. Στη συνέχεια το βάζουμε στην κατσαρόλα με τον μούστο και
- Ανακατεύουμε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει.
- Τέλος προσθέτουμε τα καρύδια ή τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
- Την μοιράζουμε σε πιάτα και ρίχνουμε από πάνω σησάμι και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου