Μαρινάρισμα για ψητά
(παϊδάκια μπριζολάκια κοτόπουλο)
Της Αλεξ. Χαζάπη (μέλι Αττική) συνέντευξη στον Ηλία Ηλιόπουλο
Για 4 άτομα 1 ½ κιλό παιδάκια
Σε μπωλ ανακατεύω
½ φλ λάδι
2 κ σούπας μουστάρδα
// λευκό ξύδι
4 σκελ σκόρδο λειωμένο
4 κουτ σούπας μέλι
½ κ. γλ αλατοπίπερο
Επάληψη του μίγματος με το κρεατικό και διατήρηση στο ψυγείο 6-7 ώρες
Ψήσιμο σε κάρβουνα, αντικολιτικό τηγάνι ή πλάκα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου