Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ

Υλικά
• Σπανάκι,
• Μυρώνια,
• Καυκαλίθρες
• Άνηθο, Μαϊντανό και άλλα πιτολάχανα
• Λίγο ρύζι
• Αλατοπίπερο
• Για το φύλλο Αλεύρι, λάδι, αλάτι και λίγο ξύδι
Τι κάνουμε
1. Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα χόρτα, τα αλατίζουμε λίγο και τα τρίβουμε.
2. Προσθέτουμε το ρύζι, το πιπέρι και το λάδι.
3. Ανοίγουμε τα φύλλα και στρώνουμε τα δύο λαδώνοντάς τα στο ταψί.
4. Από πάνω βάζουμε τη γέμιση και τελειώνουμε με δύο φύλλα λαδωμένα ακόμη.
5. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1 ½ ώρα περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: