Υλικά
½ κ. χοιρινό
½ κ μοσχάρι
½ κ. αρνί
½ κ. γαλοπούλα
½ ποτ κρασί
½ λίτρο νερό
½ κ. τυρί φέτα σε
κομάτια
Αλάτι –πιπέρι –θρούμπι ή ρίγανη
4 κουτ. Σούπας γούστερ σως
4 κ. σ λάδι
2 κ. σ. μουστάρδα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα ανωτέρω και τα τοποθετούμε στο ψυγείο 10
ώρες
Βάζουμε στο κάτω της χύτρας μερικά κόκαλα αν έχουμε και τα
υλικά από πάνω
Ψήνομε 1 ½ έως 1 ¾
ώρες
Συνοδεύεται με πατάτες τηγ. ή ρύζι ή κους κους
(από TV Απρίλιος 08)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου