Βρίσκουμε 2,5 κιλά πιπεριές διαφόρων
χρωμάτων και τις κόβουμε σε
ροδέλες.
Βράζουμε χωρίς τις πιπεριές,
για πέντε
λεπτά τα κάτωθι υλικά:
➢ 6 ποτήρια νερό
➢ 6
ποτήρια ξύδι
➢ 0,5 ποτήρι αλάτι
➢ 0,5 ποτήρι λάδι
➢ 0,5 ποτήρι ζάχαρη
Μετά τα πέντε λεπτά,
προσθέτουμε στο
μείγμα που βράζει τις
πιπεριές. Όταν
βράσουν κι αυτές, τις
αφήνουμε να
κρυώσουν και τις φυλάμε στο
ψυγείο
μέσα σε γυάλινα βάζα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου