Υλικά (για 25 τεμάχια)
1/2 κιλό ζάχαρη αχνή
500 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα
3 μανταρίνια ολόκληρα
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μουλτι τα αμύγδαλα και το φλούδι από τα μανταρίνια, αφού τα έχουμε ξύσει εσωτερικά
και αφαιρέσει την πολύ άσπρη σάρκα για να μη πικρίσουν. Αλέθουμε πολύ καλά.
Αδειάζουμε σε λεκάνη, ρίχνουμε και τον χυμό από τα μανταρίνια, ανακατεύουμε καλά κ
αι πλάθουμε κεφτεδάκια. τα τυλίγουμε 3 φορές στην άχνη σε διάστημα 24 ωρών.
Διατηρούνται εκτός ψυγείου μια εβδομάδα περίπου.
( αν τα μανταρίνια είναι μικρά, προσθέτουμε αναλόγως 4 ή 5)
1/2 κιλό ζάχαρη αχνή
500 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα
3 μανταρίνια ολόκληρα
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μουλτι τα αμύγδαλα και το φλούδι από τα μανταρίνια, αφού τα έχουμε ξύσει εσωτερικά
και αφαιρέσει την πολύ άσπρη σάρκα για να μη πικρίσουν. Αλέθουμε πολύ καλά.
Αδειάζουμε σε λεκάνη, ρίχνουμε και τον χυμό από τα μανταρίνια, ανακατεύουμε καλά κ
αι πλάθουμε κεφτεδάκια. τα τυλίγουμε 3 φορές στην άχνη σε διάστημα 24 ωρών.
Διατηρούνται εκτός ψυγείου μια εβδομάδα περίπου.
( αν τα μανταρίνια είναι μικρά, προσθέτουμε αναλόγως 4 ή 5)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου